Advies op ecologisch gebied

Ben jij op zoek naar een ecologisch adviesbureau? Dan ben jij bij Bureau Viridis aan het juist adres! Bureau Viridis is ecologisch advies- en onderzoeksbureau voor zowel natuur, als landschap. Dit ecologisch advies- en onderzoeksbureau is landelijk actief. Bureau Viridis werkt creatief, recht op zijn doel af en is bovendien ook nog eens heel erg flexibel. Bovendien is het bureau groot, en hebben zij een brede expertise op het gebied van flora en fauna en natuur en landschap.

De specialisaties van Bureau Viridis

Bij Bureau Viridis kun je voor vele ecologische zaken terecht. Zo kun je bij de specialist terecht voor ecologisch begeleiding, maar ook bijvoorbeeld voor een quickscan. Een quickscan bestaat uit een bronnenonderzoek naar het voorkomen van beschermde soorten op en rond de locatie. Vervolgens zal jij hier een uitgebreide rapportage van krijgen. Daarnaast kun je bij Bureau Viridis terecht voor allerlei verschillende specialisaties zoals visonderzoek, broedvogelcontroles en beheerplannen. Bekijk de website van de specialist voor meer informatie!

Wil ook jij meer informatie krijgen over dit ecologisch advies- en onderzoeksbureau? Bekijk dan snel de website van Bureau Viridis voor meer info!

Dit bericht is geplaatst in Overig, Wetenschap. Bookmark de permalink.