Advies van een planeconoom

Bent u op zoek naar een planeconoom die u kan helpen bij bijvoorbeeld het berekenen van de grondwaarde van ruimtelijke plannen? Bij De Brug Taxaties bent u dan aan het juiste adres. De Brug Taxaties is een professionele specialist op het gebied van taxaties, grondzaken en planeconomie.

De Brug Taxaties

De Brug Taxaties slaat bruggen in uw belang. Ze zijn veelzijdig, ervaren en pragmatisch. Daarnaast zijn ze snel inzetbaar voor bedrijven en voor de overheid. De Brug Taxaties kan u helpen bij het berekenen van de financieel-economische kant van ruimtelijke plannen. U schakelt hiervoor een planeconoom in. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van de Grondexploitatiewet. In deze wet krijgen gemeenten de mogelijkheid om kosten te verhalen van de planontwikkeling op grondeigenaren. Bij De Brug Taxaties weten ze hoe u te werk moet gaan bij het voeren van het grondbeleid en hoe u ruimtelijke plannen kunt berekenen. Zij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Informatie en contact

Wilt u meer weten over grondexploitatie of over een planeconoom en kunt u de hulp gebruiken van De Brug Taxaties? Ga naar de site voor meer informatie. Op de site kunt u de contactgegevens vinden. Neem gerust contact op met De Brug Taxaties, ze staan graag voor u klaar.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien. Bookmark de permalink.