Bier in de Aanbieding

De titel zegt eigenlijk al genoeg, maar de website met dezelfde naam bier in de aanbieding zegt het ook. Namelijk op de vraag waar er bier aanbiedingen zijn. Welke supermarkten, welke groothandelaren en welke slijterijen met bier aanbiedingen komen. De website maakt het dus makkelijk om een bier aanbieding te vinden die goedkoop is en misschien zelfs ook nog jou vaste merk heeft. Dat is dus een makkelijke manier om simpel en goedkoop je eigen biermerk te kopen.

Kratten in de aanbieding

Klik hier voor kratten in de aanbieding en zie hoe makkelijk het is om je bier in de aanbieding te kopen. Sommige aanbieders maken het mogelijk om het bier ook nog thuis te bezorgen. Dit is wel heel aantrekkelijk als je een feestje geeft en geen zin of tijd hebt om met kratten bier te slepen. Bier in kratten in de aanbieding is goedkoper als fusten bier kopen.

Andere aanbiedingen bier

Er zijn niet alleen kratten in de aanbieding, maar ook flesjes en blikjes en regelmatig ook fusten bier. Handig als je gaat vissen en bier wil meenemen of als je maar een paar biertje wil kopen en niet een hele krat bier. Per krat kan je al snel 6 euro besparen en betaal je ongeveer 1,25 per liter in plaats van meer als 2 euro per liter. Dit zijn kortingen van 40 tot 50 procent en dus zeker iets om op te letten als je wil besparen op boodschappen en dus ook bier inkopen. Pak die korting van 6 euro per krat en betaal niet meer teveel voor bier. Altijd je pilsener tegen een schappelijke prijs van rond de 10 euro.

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Overig. Bookmark de permalink.