Cedge steigerhouten meubels

Cedge steigerhouten meubels zijn erg fraai en passen in een modern interieur. Steigerhouten meubels vindt men in alle soorten en maten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om industriële kasten en dressoirs te bestellen. En zo zijn er ook salontafels, etagères en roomdividers die men kan kopen. Er zijn tal van houten producten die mooie robuuste vormen en contouren hebben. Dat komt deels door de gebruikte materialen en voor een ander deel door het handwerk. Al onze steigerhouten meubels zijn namelijk met de hand vervaardigd in India.

Verder is er heel wat in de webshop van Cedge te vinden qua industrieel meubilair waardoor men de ruimte heeft om flink te combineren en samen te stellen. Hierdoor is het mogelijk om met eenvoudig interessante interieurs te ontwikkelen met de verschillende beschikbare industriële meubelstukken. Voor een compleet overzicht kan men terecht op onze site waar men de gehele collectie van onze steigerhouten meubels kan bezichtigen.

Combineren van houten meubels

Er zijn bij Cedge heel wat steigerhouten meubels die men qua stijl goed kan combineren. Zo zijn er industriële salontafels die gemaakt zijn met hout, maar ook van metaal. Hiervoor is dan een originele zwarte gasbuis gebruikt die de poten en de structuur van de tafel uitmaken. Hetzelfde geldt voor de schoenenkast die uit twee plateaus van houten planken bestaat en verder uit metalen buizen is vervaardigd. Er zijn op die wijze vele steigerhouten meubels verkrijgbaar die men kan aanschaffen om te combineren. De bakkerskasten en bartafels hebben eenzelfde stijl en kunnen zodoende zeer goed gecombineerd worden met elkaar. Als men dus houten spullen wil combineren kies dan voor de steigerhouten meubels van Cedge.

Meer informatie over onze meubels van hout

Als men meer informatie wil over onze steigerhouten meubels dan kan men daarvoor op onze website terecht. Daar vindt men alles wat men moet weten over industriële en robuuste meubels van hout die men online kan kopen.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.