Coutinho uw parketvloer laten schuren

Als er slijtage in uw parket komt, kunt u dit natuurlijk laten gebeuren, maar u kunt er ook iets aan doen. Dan heb ik het niet direct aan een nieuwe vloer. U kunt namelijk uw parket makkelijk onderhouden, zodat uw parket er weer als nieuw uit komt te zien en u er weer een aantal jaren mee vooruit kan. U hoeft dit niet zelf te doen. U kunt Coutinho uw parketvloer laten schuren en lakken.

Over het schuren

Coutinho is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het opknappen van uw parket- of houten vloer. U kunt u het zich misschien herinneren, dat huizen vol kwamen te liggen met stof als vloeren werden geschuurd. Technologie en een nieuwe wet hebben ervoor gezorgd dat dit niet meer gebeurt. Er is een apparaat ontwikkelt wat onder het schuren direct al het stof opzuigt, waardoor u dit niet in uw huis terug vindt en niet in kunt ademen. Stof inademen is erg slecht voor uw longen. Coutinho zal dus stofvrij schuren met de nieuwste technologie. Hierdoor en door de kennis en ervaring zult u een prachtig eindresultaat krijgen.

Meer informatie

Voor meer informatie over het schuren van het parket, klikt u hier. Op de website vindt u alle informatie over het bedrijf en de diensten en kunt u op verschillende manieren contact opnemen met de medewerkers.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.