Durf niet te klagen

Als Rotterdammer kan het zijn dat je niet assertief genoeg bent. Echter kun jij assertiever worden, en dit doe jij door middel van een assertiviteitstraining. Als inwoner van Rotterdam, of in de buurt van Rotterdam kan jij naar assertiviteitstraining Rotterdam gaan. Dit is een specialist die er samen met jou voor gaat zorgen dat jij assertiever wordt, en dat jij communicatief sterker wordt. Jij leert voor jezelf opkomen, en jij gaat jouw grenzen leren kennen, en bovendien leer jij deze zelf aan te geven. Daarnaast leer je ook nog eens omgaan met conflicten.

Klachten durven te verwoorden

Mensen die niet assertief zijn, durven vaak hun klanten niet te verwoorden. Zij houden hun mond wijselijk dicht, terwijl je dit dus juist niet moet doen. Je moet voor jezelf leren opkomen, en durven jouw mening te uiten. Je hebt een mond gekregen om te praten, en dit betekend dat jij ook hiermee jouw grenzen moet leren uitgeven. Probeer jezelf niet uit te buiten, maar kom voor jezelf op. Assertiever worden begint allemaal bij je eigen.

Wil jij meer weten over een assertiviteitstraining, of wil jij jou direct inschrijven? Surf naar de website van de specialist, en schrijf je online in voor één van de assertiviteitstrainingen van de specialist!

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Maatschappij. Bookmark de permalink.