Een prettig gevoel bij Tandartspraktijk Staalwijk

Bent u op zoek naar een tandarts waar u met een prettig gevoel naar toe kunt gaan? Dan bent u bij Tandartspraktijk Staalwijk aan het juiste adres. De prakrijk is gevestigd in Utrecht en is zeer gespecialiseerd. Bij Staalwijk kunt u voor alles terecht. Zelfs als u angst heeft voor de tandars, weten ze bij Staalwijk hier raad mee en helpen ze u hier graag vanaf.

Kennismaking

Uw eerste afspraak bij tandartspraktijk Staalwijk is een intakegesprek. Tijdens dit gesprek krijgt u advies van de een specialist. Bijvoorbeeld van een implantoloog. Dit gebeurt op basis van een overzichtfoto of een driedimensionale foto van uw kaak met CT scanner en een persoonlijk onderzoek. Tijdens het gesprek kunt u al uw vragen en wensen aan de specialist voorleggen. Daarna krijgt u een persoonlijk behandelplan.

Angst voor de tandarts

Heeft u angst voor de tandarts? Dan helpen ze u daar bij Staalwijk van af. Het komt steeds vaker voor dat mensen deze angst hebben. Het is erg vervelend en het zorgt voor een grote drempel. Bij Staalwijk zijn ze gespecialiseerd op het gebied van angst. Door middel van hypnose zorgen ze ervoor dat u geen pijn heeft en ook minder angst voor de volgende keer zult hebben. U kunt ook voor mondhygiëne terecht bij Staalwijk. Op zoek naar een mondhygienist Utrecht? Dan bent u hier goed.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Overig. Bookmark de permalink.