Floww elektromagnetische straling

Er wordt de laatste jaren steeds meer onderzoek gedaan naar de gevoeligheid van de mensen voor de elektromagnetische straling. Uit onderzoek is gebleken dat de gevoeligheid voor deze straling kan resulteren in allerlei soorten klachten.

Floww stralingsbescherming

 Floww  heeft zich gespecialiseerd in stralingsbescherming en die middels onderzoekburo Soffos ook super veel onderzoek heeft gedaan naar deze dingen. Floww is de laatste jaren erg bekend geworden omdat de producten de beste in de markt zijn.

Elektromagnetische straling is wel schadelijk

Hoewel grote bedrijven nog steeds volhouden dat de elektromagnetische straling niet erg is blijkt het tegendeel waar te zijn. De straling kan wel degelijk negatieve gevolgen voor mensen hebben. Uit sommige onderzoeken kunt je gelijk zien dat de planten dood gaan als ze te maken hebben met deze straling.

De helft van de producten is waardeloos

De afgelopen jaren zijn er veel producten op de markt gekomen om mensen te beschermen tegen deze schadelijke straling. Een deel van deze producten doet helemaal niks en zullen vooral negatieve gevolgen hebben voor de kopers. Let daarom goed op met deze producten en laat je vooraf goed informeren. Benader floww bijvoorbeeld eens.

Maar er zijn ook producten die wel werken. Deze producten hebben een wetenschappelijk onderzoek doorstaan en er is bewezen dat de producten je beschermen tegen de straling.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk met de tags , , . Bookmark de permalink.