garagedeur paneel vervangen

Garagedeur paneel vervangen

Bij ROMASS doen we het garagedeur paneel vervagen voor u. Wanneer u schade heeft aan de garagedeur kunt u één van onze monteurs inschakelen om uw garagedeur paneel te laten vervangen. Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold om kennis te hebben van de nieuwste deuren en technische ontwikkelingen. Daarnaast beschikken onze monteurs ook over de benodigde certificaten. U hoeft zich daarom geen zorgen te maken dat onze monteurs uw probleem aan uw garagedeur paneel niet kunnen vervangen.

Tips voor het voorkomen van schade aan een garagedeur paneel

Zelf kunt u voorkomen dat uw garagedeur paneel kapot gaan. U kunt onderhoud plegen aan uw garagedeur paneel. Na de plaatsing van de garagedeur kunt u de panelen met autoshampoo insmeren, zodat u de garagedeur panelen zo beschermt blijven. Daarnaast kunt u om de 6 maanden uw garagedeur panelen schoonmaken, ook dit zorgt ervoor dat uw garagedeur panelen langer mee gaan. Elke twaalf maanden kunt u de garagedeur panelen controleren op schade. Bij schade is het wel belangrijk om een monteur van ROMASS in te schakelen, omdat alleen een erkende en professionele monteur de garagedeur panelen mag vervangen.

Onderhoud afspreken

Op de site van ROMASS kunt u online een onderhoudsbeurt afspraak maken. Door de monteur het onderhoud aan de garagedeur paneel te laten plegen verminderd u de risico op schade. Wanneer het garagedeur paneel vervangen moet worden kunt u ook een storingsafspraak maken. Doorloop alle stappen om uw afspraak compleet te maken. Onze monteur zal zo snel mogelijk bij u langskomen om het probleem op te lossen.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.