Infominds voor het automatiseren van al uw documenten

Veel bedrijven hebben ervaring met het feit dat de communicatie via verschillende kanalen verloopt. Er wordt gemaild, via de post gecommuniceerd, gefaxt en natuurlijk nog veel meer! In de praktijk blijkt vaak dat hier hoge printkosten aan verbonden zijn terwijl het niet altijd nodig is om alles te printen. Maar bij het versturen van een fax gebeurt dit natuurlijk automatisch. Er zijn bedrijven die u kunnen helpen bij het automatiseren van dit proces. Ga Ā hiervoor naar Infominds.

Wat doet Infominds precies?

Dit bedrijf ontwerpt een plan en implementeert deze bij bedrijven die graag het papierverbruik meer geautomatiseerd willen hebben. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om de faxen via de e-mails te ontvangen en te versturen. Op die manier bespaar je papier en houd je het voor jezelf overzichtelijk wat er allemaal aan contact is binnengekomen in plaats van dat het allemaal verspreid over de diverse kanalen gebeurt.

Neem contact op met Infominds!

Infominds denkt graag breed en wil zich graag verdiepen in uw bedrijf! Zij kunnen u adviseren over het gebruik van faxen, e-mails en het printen hiervan. Uiteindelijk helpen ze u ook om alle systemen te automatiseren, dat is nog eens een mooie service. Ga naar de website van Infominds voor meer informatie over de fax server.

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet, Overig. Bookmark de permalink.