Is uw poort defect? Schakel de Nassau poorten service in

Wil je jouw Nassau poort laten maken door onze Belgische Nassau poorten service? Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres! We zijn al 20 jaar een vakspecialist in het maken van elke soort en merk poort die kapot is in heel België. Onze erkende techniekers van onze Belgische poorten service maken elk merk en type poort. We lossen elke herstelling altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing. Door ons uitgebreide netwerk aan servicetechniekers staan de techniekers van onze poorten service 24/7 voor je klaar om een poort te maken. De vakkundige techniekers van ROMASS worden jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en modellen van alle merken poorten.

Welke merk en type poort maakt onze Nassau poorten service in België?

ROMASS heeft ruime ervaring met het maken van elke type poort die kapot is, zoals garagepoorten en industriepoorten, maar ook elektrische schuifpoorten of tuinpoorten. De techniekers van onze poorten service beschikken over een uitgebreide voorraad van reserve onderdelen van alle merken en types poorten. Dankzij deze ruime voorraad kunnen onze techniekers snel schakelen en veel problemen direct ter plaatse oplossen. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, bestellen we deze voor je. Zodra het bestelde artikel binnen is wordt deze op locatie afgeleverd, zodat je deze eventueel ook zelf kunt maken of laten maken door een andere vakman.

Veel voorkomende herstellingen van een Nassau poort die kapot is

Veel voorkomende problemen met een kapotte Nassau poort welke hersteld dient te worden aan poorten zijn problemen met de veren van de poort. Ook komen problemen met looprollen en gebroken hefkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met sloten van poorten of met defecte loopwielen van poorten. Problemen met een poort worden vaak veroorzaakt door slijtage aan de onderdelen. Slijtage kan ontstaan wanneer een poort niet goed wordt onderhouden en intensief gebruikt wordt.

Een technieker van de Belgische Nassau poorten service inschakelen?

Om een van onze vakkundige techniekers in te schakelen moet je de volgende stappen doorlopen:

Stap 1: Wanneer je een defect aan je garagepoort hebt kun je hiervoor online een afspraak maken om deze te laten herstellen. Doorloop hiervoor de online stappen zodat we de meest ervaren technieker kunnen sturen voor jouw probleem. Je kunt ook je storing telefonisch aanmelden.

Stap 2: Wanneer wij de online afspraak ontvangen hebben zullen wij jou zo spoedig mogelijk bellen om de afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak krijg je een bevestiging in je mailbox inclusief afspraaknummer. Bewaar dit nummer goed.

Stap 3: Met ruim 20 jaar ervaring zal de dienstdoende technieker er alles aan doen om je storing op te lossen. Na afloop krijg je een rapport waarop alle werkzaamheden die de technieker verricht heeft terug te vinden zijn.

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.