ROMASS Roldeur service | Monteurs in heel Nederland

Maak kennis met de uitstekende service van ROMASS

Bij een kapot schuifhek, een slecht sluitend rolluik of een storing aan je roldeur wil je snel en goed geholpen worden. Dan schakel je het liefst een betrouwbaar deuren bedrijf in, dat garant staat voor goede service. Dat spreekt. voor zicht. ROMASS is zo’n bedrijf. Dat durven wij je te garanderen. Waarom? Lees onderstaande redenen en overtuig jezelf.

20 jaar vakspecialist

Al sinds 1995 is ROMASS in Nederland bezig om garagedeuren, hekken en roldeuren te repareren en onderhouden. Met ruim 20 jaar ervaring zijn er maar weinig storingen die in het verleden nog niet zijn verholpen. Grote kans dat jouw storing vaker is voorgekomen en onze monteurs deze routinematig kunnen herstellen.

Direct storing aanmelden

Wanneer je deur niet werkt, heb je snel hulp nodig. Bij ROMASS kun je op de website direct (24 uur per dag, 365 dagen per jaar) een storing aanmelden. Onze planningsafdeling gaat daarna aan de slag om zo snel mogelijk een afspraak in te plannen.

Alle merken en types

Onze monteurs hebben veel ervaring en hebben dan ook kennis van alle mogelijke merken en type deuren. Daarbij komt ook nog eens, dat ROMASS voor nagenoeg alle merken en type garagedeuren, hekken en roldeuren onderdelen kan leveren. Sterker nog, onze vakmannen hebben altijd een grote hoeveelheid aan veel gebruikte onderdelen bij zich in hun servicebus. Dit zorgt ervoor, dat veel storingen binnen 2 uur opgelost kunnen worden.

NO cure No Pay

Wij zijn er dan ook van overtuigd, dat wij je goed en snel kunnen helpen. Daarom kun je terugvallen op ons No Cure No Pay beleid wanneer het niet gelukt is om het defect te repareren. Mogelijke redenen hiervoor zijn, dat wij toch niet over de juiste materialen/onderdelen of technieken beschikken, dat we de situatie te onveilig achten of dat de roldeur te oud of slecht is om in aanmerking te komen voor een reparatie. In deze gevallen kun je gebruik maken van ons No Cure No Pay beleid en hoef je niks af te rekenen, zelfs de voorrijkosten niet! Kijk voor de exacte voorwaarden op onze website.

Heb je nog meer redenen nodig, voordat je kiest voor de uitstekende roldeur service van ROMASS? Kijk dan op www.romass.nl voor meer informatie.

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.