Te druk om uw telefoontjes te beantwoorden?

Bent u het ook zo zat om de hele dag telefoontjes te beantwoorden? Dat snap ik heel goed. Als ondernemer heeft u een heel druk bestaan. U bent waarschijnlijk enorm veel onderweg. U gaat op bezoek bij klanten, leveranciers en andere bedrijven. Voor u is het dan lastig om ook nog allerlei telefoontjes te beantwoorden. U zult denken, soms zijn telefoontjes belangrijk en horen ze erbij, maar soms zijn ze ook enorm onbelangrijk. Er kunnen bijvoorbeeld bepaalde klanten bellen met klachten waar u op dat moment geen tijd voor heeft.

U zou misschien wel eens wensen dat uw telefoon automatisch onbelangrijke telefoontjes filterde. Stop met dromen! Er is een oplossing!

Heeft u wel eens gehoord van een telefoonservice? Dit is de oplossing voor die onbelangrijke telefoontjes die toch beantwoord moeten worden. Ik zal u uitleggen wat deze telefoonservice voor u kan betekenen. Een telefoonservice stelt een persoonlijke telefoniste voor u beschikbaar. Deze telefoniste staat de hele dag voor u klaar en beantwoord al uw telefoontjes. Deze externe telefoniste is voor u geen vaste kosten post, u betaald namelijk per telefoontje. U zult nu denken, hoe kan een externe telefonist mijn klanten alles vertellen over de producten? Deze telefoniste leest zich volledig in, in uw bedrijfsactiviteiten en producten. Zo kan zij zeer professioneel en zakelijk uw klanten te woord staan. Ook zal zij van elk gesprek de specificaties per mail versturen. Op deze manier weet u precies welke informatie verstrekt is in het gesprek. U kunt zelf met deze telefonist afspraken maken. Zo kunt u aangeven welke telefoontjes meteen moeten worden doorverbonden en welke telefoontjes zij zelf moet beantwoorden.

Een inbound callcenter, telefoonservice, is echt een uitkomst voor u als ondernemer. Door deze service worden uw klanten altijd vriendelijk te woord gestaan en heeft u meer tijd over voor ├ęcht ondernemerschap!

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Mobiel en Telecom. Bookmark de permalink.