Uw elektrische schuifpoort defect? | Laat uw schuifpoort maken

Reparaties aan toegangspoorten en schuifpoorten

De professionele en erkende techniekers van ROMASS kunnen alle types en merken toegangspoorten en schuifpoorten maken en herstellen. Onze techniekers van de schuifpoort service zijn 24/7 beschikbaar en veel storingen worden al binnen 2 uur opgelost. Dit dankzij onze ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken schuifhekken waarover onze monteurs beschikken. We zijn werkzaam in heel België en zijn al 20 jaar vakspecialist in het maken van elektrische toegangshekken en schuifpoorten.

Hoe kan ik een technieker inschakelen?

Stap 1: Aanmelden

Wanneer je een storing aan je toegangshek, schuifpoort of draaihek hebt kun je hiervoor online een afspraak maken om deze te laten repareren. Doorloop hiervoor de online stappen zodat we de meest ervaren technieker kunnen sturen voor jouw probleem.

Stap 2: Bevestiging

Wanneer wij de online afspraak ontvangen hebben zullen wij jou zo spoedig mogelijk bellen om de afspraak in te plannen om je schuifpoort te maken. Van de gemaakte afspraak krijg je een bevestiging in je mailbox inclusief storingsnummer. Bewaar dit nummer goed.

Stap 3: Service

Met ruim 20 jaar ervaring zal de dienstdoende technieker er alles aan doen om je storing aan je schuifpoort te maken. Na afloop krijg je een rapport waarop alle werkzaamheden die de technieker verricht heeft terug te vinden zijn.

Waarom moet je voor ROMASS kiezen?

 • 24/7 storingen aanmelden
  Wanneer je garagepoort, rolluik of schuifpoort niet meer open of dicht wil, dan is dat vervelend. Logisch dat je het zo snel mogelijk hersteld wilt hebben. Op onze website kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week je storing aanmelden. Onze planning gaat er vervolgens mee aan de slag en zorgt ervoor dat er snel een technieker bij je langs komt.
 • 20 jaar vakkennis
  Er zijn ontzettend veel verschillende soorten garagepoorten, rolluiken en schuifpoorten. Dan is het wel zo fijn, dat er een monteur langs komt die veel ervaring heeft. Hij is namelijk al veel storingen en problemen tegengekomen en heeft ze allemaal kunnen repareren. Jouw defecte toegangshek/schuifpoort zal voor hem zeker geen probleem opleveren.
 • Alle merken en types toegangshekken en deuren
  Zoals vermeld, zijn er ontzettend veel soorten poorten, luiken en hekken. Niet elk bedrijf zal verstand hebben van al die types en merken. Bovendien heeft ook niet elke firma de benodigde onderdelen op voorraad voor alle merken. Onze techniekers weten niet alleen veel van al die verschillende soorten en merken, zij beschikken ook over de juiste onderdelen (zoals motoren en torsieveren). Welk merk je sectionaalpoort, rolluik of toegangshek ook is, wij lossen het voor je op.
 • Klantvriendelijk
  Naast goede bereikbaarheid, uitstekende vakkennis en expertise hebben wij ook klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Zo werken we vanuit het No Cure No Pay principe. Ook hebben we een uitgebreid garantiesysteem en prima klachtenafhandeling. Kortom: alles om van jou een tevreden klant te maken.

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.