Vergeet de toegangssystemen van uw firma niet!

Als ondernemer moet u aan veel zaken denken. Zo zorgt u er dag in en uit voor kwalitatief hoogstaande producten door de inzet van het juiste personeel in goede orde bij uw klant aankomen. Daarnaast vragen kostenmanagement en marketing vraagstukken ook uw aandacht. Niet zelden, wordt het onderhoud van het bedrijfsgebouw over het hoofd gezien of heeft u er geen simpelweg geen tijd voor. Dat is begrijpelijk, maar het kan vervelende situaties opleveren.

Niet functionerende toegangspoorten en/of bedrijfspoorten

Want ook al is alles tot in de puntjes geregeld, wanneer de industriepoorten niet functioneren, ligt de boel stil. Uw producten kunnen niet meer naar binnen (of buiten), leveranciers kunnen u niet voorzien van voorraad en ga zo maar door. Gelukkig kunnen wij van ROMASS Business u een hoop zorgen uit handen nemen.

Onderhoud en herstellingen

Wij zorgen ervoor dat uw toegangsystemen, ongeacht merk of type, altijd veilig werken en goed onderhouden zijn. Bij toegangssystemen kunt u denken aan bedrijfspoorten, laadsystemen en toegangspoorten/schuifhekken. Wanneer er onverhoopt toch een storing is, zijn wij snel ter plaatse om de installatie te herstellen. Dit kunnen wij doen voor alle soorten bedrijfspoorten, waaronder laadbruggen, snellooppoorten, sectionaal poorten, schuifpoorten, rolpoorten, brandwerende poorten, koelcelpoorten, vouwhefpoorten en toegangshekken.

Servicepakket

Naast eenmalig onderhoud of een eenmalige herstelling, kunnen wij u ook van dienst zijn met een serviceovereenkomst. Dit biedt meerdere voordelen. Zo kunt u onderhoudsbeurten en keuringen zelf plannen en in geval van een storing wordt er snel een technieker ter beschikking gesteld. Sterker nog, dan zijn we binnen 2 uur ter plaatse om de storing te verhelpen. Ook wordt er standaard een jaarlijkse keuring uitgevoerd, waardoor uw firma altijd aan de wettelijke vereisten voldoet.

Nog meer voordelen

Bovendien heeft ROMASS Business meer dan 20 jaar ervaring en werken wij uitsluitend met VCA-gecertificeerde techniekers. Welk merk of type uw poort ook is, wij hebben de expertise en onderdelen in huis om herstellingen, onderhoud en keuringen goed uit te voeren. Onze techniekers beschikken over een ruime voorraad onderdelen, waardoor 95% van de gevallen een storing of schade direct wordt verholpen.

Meer informatie

Met onze verschillende servicepakketten kunt u zelf bepalen welk pakket het beste bij uw firma past. Zo zorgt u ervoor dat u alleen afneemt wat u nodig heeft. Kijk op www.business.romass.be voor meer informatie over ons bedrijf en onze diensten.

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.