Wie bellen voor een rolluik reparatie in Amsterdam?

Is je elektrisch bedienbare rolluik defect in Amsterdam en zoek je een bedrijf die dit kan repareren? Neem dan contact op met ROMASS. ROMASS kan alle merken en typen elektrisch bedienbare rolluiken repareren. Ze staan altijd voor je klaar en indien nodig vertrekken ze direct. Maar waarom moet je voor ROMASS kiezen? Hieronder vind je 4 redenen waarom je voor ROMASS moet kiezen.

1. Ruim 20 jaar vakkennis

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten garagedeuren, rolluiken en toegangshekken. Dan is het wel zo fijn, dat er een monteur langs komt die veel ervaring heeft. De monteurs van ROMASS zijn al veel storingen en problemen tegengekomen die ze allemaal hebben kunnen herstellen. Jouw defecte rolluik zal voor de dienstdoende monteur dan ook zeker geen probleem opleveren.

2. 24/7 storing aanmelden

Wanneer je rolluik niet meer open of dicht wil, kan dit vervelende en gevaarlijke situaties opleveren. Logisch dat je het zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. Op onze website kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week je storing aanmelden. Onze planning gaat er vervolgens mee aan de slag en zorgt ervoor dat er snel een monteur langs komt in Amsterdam

3. Alle merken en typen

Zoals vermeld, zijn er erg veel soorten deuren en rolluiken. Niet elk bedrijf zal verstand hebben van al die types en merken. Bovendien heeft ook niet elke firma de benodigde onderdelen op voorraad voor alle merken. Onze monteurs weten niet alleen veel van al die verschillende soorten en merken, zij beschikken ook over de juiste onderdelen (zoals motoren en torsieveren)

4. Klantvriendelijk

Naast goede bereikbaarheid, uitstekende vakkennis en expertise hebben wij ook klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Zo werken we vanuit het No Cure No Pay principe. Ook hebben we een uitgebreid garantiesysteem en prima klachtenafhandeling. Kortom: alles om van jou een tevreden klant te maken.

Maar waarvoor kun je nu precies bij ons terecht?

Wij repareren elektrisch bedienbare rolluiken, elektrisch en handbediende garagedeuren en toegangshekken. Naast de reparatie van je rolluik doen wij ook periodiek onderhoud.

Mocht je nog meer redenen nodig hebben, kijk dan op onze website.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.