Wilt u uw relatie een flinke boost geven?

Zit uw relatie in een sleur en wilt u graag deze sleur doorbreken? Lees dan dit artikel door, wij geven u tips om uw relatie een stuk aangenamer te maken. Tip 1: zorg ervoor dat u altijd goed naar elkaar blijft luisteren en dat u ten alle tijden ervoor zorgt dat u elkaar laat uitpraten, dit geeft bij uw partner het gevoel dat hij of zij begrepen wordt en dat ze ergens heen kan met het verhaal wat ze te vertellen hebben.

Zorg voor een goed intiem leven

Zorg er naast dat u goed naar elkaar luistert ook voor genoeg spanning in de slaapkamer, op het moment er te weinig spanning in de slaapkamer is, komt het de relatie buiten de slaapkamer ook vaak niet ten goede. Er zijn veel verschillende manieren om het bij jullie in bed een stuk aangenamer te maken. ten eerste zorg ervoor dat je van elkaar weet wat de ander fijn vindt. De één vindt het fijn om een Lelo vibrator te gebruiken terwijl de ander het weer fijn vindt een fleshlight te gebruiken in de slaapkamer. Iedereen heeft op deze manier zo zijn eigen voorkeuren en wensen.

Neem tijd voor elkaar

Vaak is men druk, druk en nog eens druk met werk, vrienden enzovoort, het is ook zeer belangrijk om is goed tijd voor elkaar te nemen. Door een Lelo vibrator te gebruiken zorg je er in de meeste gevallen voor dat de tijd die met elkaar samen doorbrengt aanzienlijk langer duurt. Op deze manier geniet je langer van elkaar en kun je samen de volgende ochtend er weer goed tegenaan. Wilt u meer informatie over een Lelo vibrator, kijk dan een hier. 

 

Dit bericht is geplaatst in Relatie en Familie. Bookmark de permalink.